28 Haziran 2012 Perşembe

Artık bahçemde bembeyaz oturuyorum...

Uzun bir zaman oldu bahçe takımlarımla bembeyaz oturmaya başlayalı fakat yoğunluğumdan gösteremedim size nasıl olduklarını..









24 Haziran 2012 Pazar

Bir butik otel siparişidir...Değişim...

Öncesi...

Sonrası...
 



Ege'nin şirin bir köyündeki bir butik otelin şirin özeliklerinin temalandırıldığı ilk tabela çalışmam...

8 Haziran 2012 Cuma

' Nasıl gidiyor? ' haber vereyim dedim...

Öyle sanıldığı kadar kolay değil, eğer benim gibi bir sürü şeyi yapmaktan hoşlanıyorsanız. Bir kere önceleri hava çok mani oldu bu çalışmamı sürdürmeme, sonra yaptığım projeyi beğenmedim, tekrar boyadım, bu kez uyguladığım çok zarif oldu ama peçeteyi seçmek bile bir süreçmiş onu anladım, peçete dekupajı bilirsiniz, önce deseni bul çıkar sonra üfle 3 e ayır ve sıra gelir yeni projeyi oturtmaya...Şezlong ve sehpam bitti, verniklenecek, masa grubunun çalışmaları devam etmekte...Bakalım yorumlar ne yönde olacak?
Komşularım merakla tüm aşamalarda destekçim oldular ama sadece 'kolay gelsin' ve 'burası çok yoğun, şurası neden desenli?' şeklindeydi, sağ olsunlar:))


7 Haziran 2012 Perşembe

Gül yüzlü kutu...



Gül yüzlü kutum...Çok uğraştım seninle, neler yapmadım ki üzerine,hamurunu kabarttım, içte şerit yaldız çalıştım ki benim için bu ilk denemeydi, altın varak ta uyguladım, sonunda bitti. Bu çok amaçlı kutu 35X20X12 ebatlarında. Eski görüntülü bu kutunun içine eski anılar yakışırmış gibi geliyor, sararmış fotoğraflar, köstekli saatler, kurutulmuş bir gül, ipek bir mendil ve anısı olan her şey...



Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Üretmek, sevgiyle, heyecanla üretmek...şimdide ahşap objelere renklerle, resimlerle hareket, mana, hayat vermek...Hep bilmiştim zaten; el emeği, göz nuru ile hazırlanmış her şey değerine değer katar ve hiç bir şey bir elin emeği kadar özenli olamaz. İşte bu yüzden tam da burada yeni emeklerimle, sizlerle olacağım.. Sevgilerimle...
Blogger tarafından desteklenmektedir.