28 Haziran 2012 Perşembe

Artık bahçemde bembeyaz oturuyorum...

Uzun bir zaman oldu bahçe takımlarımla bembeyaz oturmaya başlayalı fakat yoğunluğumdan gösteremedim size nasıl olduklarını..









12 yorum:

AsOrTiK dedi ki...

muhteşem!! içim açıldı baktıkça. eline sağlık sevgili müge arıkan:))
iyi günlerde kullanın
sevgiler

fiamma dedi ki...

Zarif olmuş, aydınlık olmuş, pırıl pırıl olmuş, keyifle oturun canım benim elin değmiş. Artık komşulardan talepler gelmeye başlar bizimkileri de güzelleştir diye:)

Müge Arıkan dedi ki...

Selam sevgili Asortikçiğim, iyi günlerde kullanacağız inşallah, bu pazara 2 adet bebişi kahvaltıda ağırlayacağız, iyi bir günde kullanacağız yani:))

Unknown dedi ki...

bayagı zamanını almıstır ınce işler bunlar elıne saglık cok guzel olmuş.

Müge Arıkan dedi ki...

Şulehancım canım benim teşekkür ederim, inan ben de öyle hissediyorum, aslı teak ya bunların,5-6 yıl orjinal halini kullandık ama hep kötü bir hali vardı, hep tozluydu,aayh şimidi tertemiz ve ışıl ışıl oldu:)beklerim şekerim:))

Banuca dedi ki...

Ama yaaa.... çok güzel olmuş yaaaa...."masa takımı" .... :))

Çilekli Mektubum dedi ki...

Muge hanim cok guzel olmus,iyi gunlerde kullanin :) Beyaza boyaninca ne kadar da ic acici olmuslar...
Sevgiler.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Yaa ben de bu görüntüleri bekliyordum işte:) Çoook güzel olmuş Müge'cim. Seni yansıtan zarif eşyalara dönüşmüş. Keyifle kullanmanı dilerim.
Öpüyorum seni:)

Unknown dedi ki...

çok şık bayıldım

*kelebekana*-* dedi ki...

harika olmuş ..emeğinize değmiş ..mutlu günlerde gecelerde kullanmanızı dilerim ..*-*

Müge Arıkan dedi ki...

Çilekli mektubum çok doğru söylüyorsunuz, gerçekten de 'evvet Müge' dediğim işlerden biri oldu:)içim açıla açıla oturuyorum,teşekkürler...

Müge Arıkan dedi ki...

Pericim, sevgili Serap Çoban ve *kelebekana* her birinize teşekkürler,emeğime değdi, şık oldu gerçekten de,keyifli günler ve geceleri yaşıyorum. Evet biraz zor ve geç oldu ama atmayı düşündüğümüz koskoca mobilyaları artık kaç yıl daha kullanırız bilemiyorum:))hem de ellerimde nice şekiller alarak:)

Yorum Gönder

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Üretmek, sevgiyle, heyecanla üretmek...şimdide ahşap objelere renklerle, resimlerle hareket, mana, hayat vermek...Hep bilmiştim zaten; el emeği, göz nuru ile hazırlanmış her şey değerine değer katar ve hiç bir şey bir elin emeği kadar özenli olamaz. İşte bu yüzden tam da burada yeni emeklerimle, sizlerle olacağım.. Sevgilerimle...
Blogger tarafından desteklenmektedir.