12 Ocak 2012 Perşembe

Folluk...

Folluk:)) Çok çok şirin, ellerimle boyadığım tavuğum ve binbir emek biriktirdiği yumurtaları..Mutfak duvarınızı süsleyecek çok özel bir çalışma..

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Bayıldım tavuğunuza, :))

mahmur prenses dedi ki...

Müge Hn. merhabalar

o muhteşem takılardan sonra ahşap çalışmalarınızı da keyifle izleyecek olmak beni heyecanlandırıyor. Dokunduğunuz herşey güzelleşiyor.

Müge Arıkan dedi ki...

Çok mutluyum prensesim, yaptıklarımın hissediliyor olması sanırım benim için büyük mutluluklarımdan biri. Hissettirdikleriniz için kucak dolusu sevgiler.

Müge Arıkan dedi ki...

Ne yalan söyliyeyim ben de bayıldım:)teşekkürler pembe düşler:)

halime dedi ki...

:))).çok şirin olmuşşş.

Müge Arıkan dedi ki...

Teşekkürler sevgili Halime:)hoşgeldin bloğuma...

biraydamasalı dedi ki...

çok değişik çok güzel ellerinize sağlık.sevgiler:)
AYDA

Müge Arıkan dedi ki...

Sevgili Ayda:) güzel yorumların için kucak dolusu sevgiler:)

Unknown dedi ki...

yumurtalar dolumu :D cok guzel olmuş

Müge Arıkan dedi ki...

Elbetteki değil Esce:)

ayça dedi ki...

bayıldımmm

Müge Arıkan dedi ki...

:))Teşekkürler Ayça:))

Unknown dedi ki...

cok siriiiinnnn.bende isterimmm..:)

Müge Arıkan dedi ki...

Sevgili Witch, o nasıl bir ve oyle! Sen nerede yasiyorsun boyle! Lurabiyelerine bakamadim bile, ben evinde kaldim:))Gule gule otur, hayirli olsun:) Bana hosgeldin, ben boyle 'ben de isterim' diye bagiranlari bir ara ciddiye almis ve sonra da uzulmustum:)) simdi burada sen ne demek istiyorsun?Cok cok sevgiler:)

fiamma dedi ki...

Cancağzım bu yumurtalar gerçek mi yani?10 marifetteki yorumlardan yola cıkınca o sonuca vardım da:))Bu yumurtaların köpükten ve pinpon topu gibi bir malzemeden satılanları var yanii onca zahmet çekme canım arkadaşım. Gördümbir yerde ama yerini hatırlamıyorum.

Müge Arıkan dedi ki...

Fiammacım canım, ben bir şeyle uğraşmadım, bu yumurtalar altlarındaki çalı çırpıyla hazır vaziyette bir yerden alıma zaten, senden sonrada 40 kez baktım, mikamı, strafor mu diye ama yok bunlar sahici büyücenek bir kuşun yumurtaları olsa gerek, benekleri bana bıldırcınmış hissini veriyor ama biraz büyükler:))

Yorum Gönder

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Üretmek, sevgiyle, heyecanla üretmek...şimdide ahşap objelere renklerle, resimlerle hareket, mana, hayat vermek...Hep bilmiştim zaten; el emeği, göz nuru ile hazırlanmış her şey değerine değer katar ve hiç bir şey bir elin emeği kadar özenli olamaz. İşte bu yüzden tam da burada yeni emeklerimle, sizlerle olacağım.. Sevgilerimle...
Blogger tarafından desteklenmektedir.