16 Ocak 2012 Pazartesi

Ben banyonuz için düşünmüştüm...

Misafir minik havluları için düşündüğüm yine lavantalı, kabartmalı, içi dışı eski mi eski ama yepyeni bir kutucuk.












13 yorum:

fiamma dedi ki...

Ohh mis gibi lavanta kokusu doldu burnuma:))Sahi o şifonu bağladığın yere minik lavanta çiçeği dolu tüllü bir kese assana, veya o şifon kumaştan içi lavanta dolu minik toplar yapsan fiyonkun üstünden aşağıya doğru sarksa:)) Bak hayallerim takılardan sonra burada da çalışıyor:)) Nisan sence uygun mu, şimdiden kararlaştırmaya başlayalım, Yakınımdaki uzağım F1:)

mavii dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Müge Arıkan dedi ki...

Fiamma sen beni öldürecen be canım:)) süper fikir fakat zaten benim kutunun yüksekliği nedir ki ona bir de kesecik bağlıyacağım, hem hem bu ince detaylar senin işin, ben getireyim sana ahşapları sen onları daha da enfes hale sok ne dersin:)hem bu vesile ile görüşmüşte oluruz.Ayrıca o kumaş şifon değil canım halis ipektir:)

mahmur prenses dedi ki...

ahsap boyamanın ilk çıktığı zamanlar bir ara bende ahsap boyamıstım herkes kahverengi boyuyordu bense bu duruma karşı çıkmıştım hep ve pembe yeşil beyaz boyuyordum.Böyle modern şeyleri seviyorum . Kahverengi ruhumu karartıyor. uzun seneler oldu bu uğraşı bırakalı. simdi böyle hamurla kabartmalar , eskitme çalışmalarını görünce yine hevesleniyorum. Eskitme nasıl yapılıyor mumla mı ? kısaca bahsedebilirmisiniz ?

Müge Arıkan dedi ki...

Memenuniyetle prensesim:)bir kaç şekilde eskitme yapılıyor, bu eskitme mumla yapılan ve benim en sevdiğim. Ahşabın iilk astar boya ve zımparasından sonra eskitme işleminden sonra alttan çıkacak rengin ne olmasını istiyorsanız ona boyuyorsunuz(ben bu boyayı 2 kez sürüyorum) sonra mumunuzu yatay tutarak fırça izi yönünde mumluyorsunuz sonra da üstte görünmesini arzu ettiğiniz renge 2 kat boyuyorsunuz. Kuruduktan sonra bu iş için kullanılan inca bir zımpara ile yatay git gellerle zımparalıyor, işlemler bitince de vernikliyorsunuz.Umarım faydalı olabilmişimdir.Sevgiler

fiamma dedi ki...

Canım buradan kumaşı dokunmadan anlamam gerçekten zor, ama senin gibi saraylı hatunlar tabii ipek kullanır değil mi ah ben ahh ben:))Benim bahsettiğim koooocaman keseler değil, misket büyüklüğünde toplar, 3 top bir arada mesela, neyse yan yana gelince tarif yaparım ben sana hele şu kara kış bir geçsin:))

Müge Arıkan dedi ki...

Bana ne bana ne bilemedin işte:)) öpüyorum senii

hobivakti dedi ki...

Oooo çok zarif olmuş, çokta şık. :)

Bayıldım. Ellerinize sağlık.

mahmur prenses dedi ki...

teşekkürler hemde nasıl faydalı oldunuz :)

Müge Arıkan dedi ki...

Teşekkürler hobivakti,ay çok mutluyum ben:)

Müge Arıkan dedi ki...

Çok mutluyum çünkü prensesime de yardımcı olabilmişim:)

zeynep dedi ki...

lavanta desenli kutuya tek kelimeyle bayıldım , tam benim banyoma uygun , elinize sağlık , izlemedeyim artık , sevgiler.

Müge Arıkan dedi ki...

Hoşgeldiniz Zeynep, beğeninize çok sevindim:)

Yorum Gönder

Fotoğrafım
İstanbul, Türkiye
Üretmek, sevgiyle, heyecanla üretmek...şimdide ahşap objelere renklerle, resimlerle hareket, mana, hayat vermek...Hep bilmiştim zaten; el emeği, göz nuru ile hazırlanmış her şey değerine değer katar ve hiç bir şey bir elin emeği kadar özenli olamaz. İşte bu yüzden tam da burada yeni emeklerimle, sizlerle olacağım.. Sevgilerimle...
Blogger tarafından desteklenmektedir.